Osallistuitte viime vuonna Karhunluola-Oulujokilaakson yrittäjyyskilpailuun, miten saitte idean lähteä mukaan?

Kuulimme kilpailusta verkostojen kautta sosiaalisessa mediassa, ja olemme kilpailleet useissa startup kisoissa App2day palvelullamme myös aiemminkin.

Mitä piditte kilpailusta?

Kokemus oli loistava ja järjestelyt sujuivat hyvin. Saimme todella hyvin näkyvyyttä sekä sosiaalisessa mediassa että paikallislehdessä. Saimme hyvää näkyvyyttä App2day palvelullemme ja tämä on uudelle tuotteelle erittäin tärkeää.

Voittopotti oli muhkea, mitä apua teille tästä oli?

Saimme hyödynnettyä voittopottia tuotteen kehitykseen ja App2day on päässyt mukaan useisiin kiinnostaviin hankkeisiin kuten Dubaihin, Lähirähinään ja viimeisimpänä Vantaan Aviapolikseen.

Tänä vuonna kilpailu on 13-28-vuotiaille nuorille. Mitä vinkkejä antaisitte kilpailijoille, miksi kannattaa lähteä kisaan mukaan? 

Oman palvelun tai idean esittelymahdollisuudet kannattaa aina hyödyntää. Jokaisesta kerrasta oppii jotain uutta, kun saa palautetta muilta. Myös verkostoituminen on tärkeää yrittäjäpolulla.

Tecinspiren yrittäjät

Teemu Kivioja, toimitusjohtaja

https://www.linkedin.com/in/teemukivioja/

Kari Salo, teknologiajohtaja

https://www.linkedin.com/in/karisalo1/

Tutustu helpompaan arjenhallintaan

App2dayn verkkosivu : https://www.app2day.fi/

Tecinspirellä teemme web- ja mobiilisovelluksia ketterästi ja laadukkaasti. Olemme erikoistuneet hyötysovelluksiin, IoT-ratkaisuihin, pilvipalveluihin ja lääkelaiteohjelmistoihin.

Tecinspiren verkkosivu : https://www.tecinspire.com/

Lue lisää yrittäjyyskilpailusta ja hae mukaan!