Muhoksen 4H-yhdistys järjestää yhdessä Mimmi Valleyn kanssa Karhunluola yrittäjyyskilpailun keväällä 2019. Kilpailu huipentuu finaaliin 8.5.2019 Muhoksella. Tänä vuonna kilpailu on suunnattu 13-28-vuotiaille nuorille ja se toteutetaan kahdessa sarjassa.

Muhoksen 4H-yhdistys on osa valtakunnallista 4H-nuorisojärjestöä, jonka tavoitteen on kasvattaa aktiivisia ja yritteliäitä kansalaisia. 4H-toiminnassa lapsista ja nuorista kasvaa itsetuntoisia aikuisia, joilla on monipuoliset valmiudet toimia ja selviytyä muuttuvassa maailmassa.

4H-yritystoiminnassa 13-28-vuotiaat nuoret pääsevät kokeilemaan yrittäjyyttä turvallisesti ja ohjatusti pienellä riskillä. 4H-yritys on hyvä vaihtoehto esimerkiksi kesätyölle. Perustamalla 4H-yrityksen nuori voi työllistää itse itsensä vaikkapa kesän ajaksi.

Karhunluola -kilpailu tarjoaa hienon mahdollisuuden nuorille tuoda yritysideoitaan Karhuraadin arvioitavaksi ja saada rakentavaa palautetta. Finalistit saavat lisäksi henkilökohtaista sparrausta ja hyvää näkyvyyttä idealleen finaali-tilaisuudessa. Kisan jälkeen yksi hyvä vaihtoehto yritysidean eteenpäiin viemiseksi on 4H-yrityksen perustaminen.

Onko sinulla yritysidea? Oli se sitten pieni, iso tai aivan pähkähullu, osallistu kilpailuun ja laitetaan tuulemaan!

Mirja Mertala, Toiminnanjohtaja
Muhoksen 4H-yhdistys

Leave a comment